Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pješačkom prijelazu

Poginuo pod kotačima kamionske prikolice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neopreznost pješaka i vozača kamiona u Bjelovaru dovela je do tragičnih posljedica, u kojima je pješak poginuo pod kotačima prikolice.

Na Slavonskoj cesti u Bjelovaru oko 9 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji pješak. Nesreća se dogodila kada je I. L., krećući se nogostupom s lijeve strane Slavonske ceste prema Daruvaru, stupio na obilježeni pješački prijelaz, prilikom čega ga je u tijelo udario prednji desni blatobran kamionske prikolice kutinskih registracija, koju je vukao kamion marke MAN, također kutinskih registracija, vlasništvo Hrvatskih šuma, a kojim je upravljao 32-godišnji vozač.

Pročitajte i ovo Gužva pred tunelom SV. Rok Promet normaliziran U tunelu Sveti Rok na A1 došlo je do sudara: Jedna osoba ozlijeđena, policija molila vozače za strpljenje Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje

Pješak je uslijed udarca pao na kolnik, a preko njegovog je tijela prešao prednji desni kotač priključnog vozila. Prevezen je u bjelovarsku bolnicu, gdje je unatoč pruženoj pomoći umro u 9.50 sati. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola, ali su mu izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na alkohol, te slijedi podnošenje izvješća o događaju nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene