Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski je DORH protiv bivšeg tajnika Torcide Pavla Grubišića Čabe podignuo optužnicu zbog razbijanja stakala na zgradi tamošnjeg Pravnog fakulteta.


Općinsko državno odvjetništvo podiglo je pred Općinskim sudom u Splitu optužnicu protiv Pavla Grubišića (1978.) zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, jer je razbio stakla na Pravnom fakultetu, objavljeno je danas popodne na stranicama Državnog odvjetništva ne navodeći ime optuženoga.

>> Prozore na splitskom fakultetu porazbijao bivši tajnik Torcide?

Vezani članci Koronazabava na Trsteniku u Splitu Koronaparty u Splitu: Oko 200 ljudi kršilo epidemiološke mjere, reagirala i policija Splitska riva SDP objavio kandidata za gradonačelnika Splita, on odmah poručio: ''Vrijeme je da ponovno krene, raste i cvita''

Pavlu Grubišiću Čabi optužnica na teret stavlja da je 28. siječnja navečer u nakani oštećenja, udarcima noge i metalne šipke razbio više stakala na pročelju zgrade Pravnog fakulteta, a zatim razbio više vitrina za knjige, monitore računala i jedna vrata, počinivši fakultetu štetu veću od 20.000 kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook