Obavijesti Video Pretražite Navigacija
50.000 kuna štete

Prozore na splitskom fakultetu porazbijao bivši tajnik Torcide?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je uništio i oštetio inventar na splitskom Pravnom fakultetu policija je uhitila 35-godišnjeg muškarca i u tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestila je danas Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Muškarac je sinoć oko 20:30 sati došao pred fakultet i šipkom počeo razbijati stakla na ulaznim vratima, dok je u dijelu atrija oštetio ormarić s izložbenim knjigama, dva kompjutorska monitora, kućište kompjuterske grafičke jedinice i staklo na aparatu za kavu. Počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 50.000 kuna.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

>> FOTO: Porazbijao prozore i ulaz na Pravnom fakultetu u Splitu

Policija je uhitila izgrednika i privela na kriminalističko istraživanje. Motiv za takav čin se još ne zna. Neslužbeno se doznaje kako je to počinio Pavao Grubišić Čabo, bivši tajnik Torcide, a javnosti je poznat i zbog incidenta s gradonačelnikom Željkom Kerumom u travnju 2011. godine na skupu podrške generalima na splitskoj rivi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene