Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Biogradska policija provodi istragu pokušaja ubojstva koji se dogodio u nedjelju.


Biogradski policajci provode istragu nad 68-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više teških kaznenih djela na štetu 67-godišnjakinje.

Vezani članci Pucnjava u Rijeci (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Rijeka: Rudolf Wiesler oslobođen optužbe da je pokušao ubiti Dejana Simikića i da ga je okrao Kritvorene novčanice (Foto: MUP) Zadar: Krivotvorio novčanice od 100 dolara, dvije stavio u promet

Naime, sumnjiči ga se da je u nedjelju oko 9.45 sati u Osječkoj ulici u Biogradu, najprije VW Polom udario 67-godišnju ženu, a potom je na podu pregazio istim vozilom.

Nakon što joj je 65-godišnjak pomogao i sklonio je s ulice, 68-godišnjak im je prišao te ozlijeđenoj ženi nožem zadao dvije ozljede, u predjelu gornjeg dijela trupa i lica.

Također ga se sumnjiči da je u nasrtaju vozilom lakše ozlijedio još dvoje građana.

Ozlijeđena žena je s teškim tjelesnim ozljedama zadržana na liječenju u bolnici, a 68-godišnjak je odmah nakon događaja uhićen i priveden zbog pokušaja ubojstva i dovođenja ljudi u opasnost.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac napao suprugu nakon što se vratila iz crkve.

Indonezijske vlasti upozoravaju stanovništvo i turiste na opasnost od novog tsunamija, broj mrtvih popeo se na najmanje 280

Najstarije pjevanje u Hrvata! Kako o ojkanju pričaju oni koji ga njeguju od rođenja