Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

NESREĆA U SPLITU

Automobilom oborio muškarca i pobjegao, policija ga brzo pronašla: Mlađi brat pregazio starijeg?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pronašla i uhitila muškarca kojeg dovodi u vezu s ozljeđivanjem 41-godišnjaka u Splitu, koji je nastradao kada ga je drugi muškarac oborio automobilom.

Osobnim vozilom oboren je 41-godišnji muškarac u Splitu u srijedu u popodnevnim satima. On je teško ozlijeđen, a vozač se udaljio s mjesta događaja.

Ubrzo je pronađeno napušteno vozilo i obavljen očevid na mjestu događaja, a sinoć je policija pronašla i uhitila muškarca kojeg dovodi u vezu s ozljeđivanjem 41-godišnjaka.

Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, obavijestila je jutros splitska policija dodavši da je 41-godišnjak teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) ZAKONSKE IZMJENE Strože kazne za vozače koji izazovu nesreću sa smrtnom posljedicom: Moguć i doživotni zatvor
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVIDI U TIJEKU Crni utorak na hrvatskim cestama: U dvije nesreće poginule dvije osobe, više ih je ozlijeđeno

Obaranju je, prema prvim informacijama, prethodilo narušavanje javnog reda i mira između njih, a u pitanju je svađa braće koja od ranije imaju neriješene sukobe - mlađi je autom pregazio starijeg, piše Slobodna Dalmacija.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene