Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenuta istraga

47-godišnjak u Bjelovaru osumnjičen za spolnu zlouporabu 13-godišnjeg djeteta, u istražnom je zatvoru

Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru pokrenulo je istragu protiv 47-godišnjaka kojega terete za kazneno djelo spolne zloporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, priopćilo je tužiteljstvo u srijedu.

47-godišnjaka terete da je od 1. prosinca 2018. do 13. studenoga 2020. u Bjelovaru počinio kaznena djela spolne zlouporabe 13-godišnjeg djeteta.

Sudac istrage Županijskoga suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom 47-godišnjaku istražni zatvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priveden zbog nasilja u obitelji Strava u zagrebačkoj policijskoj postaji, mladić počinio samoubojstvo: "Nije davao znakove da bi naudio..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBILI KAZNENE PRIJAVE Pa dobro, jesu li oni normalni? Jedan Zagrepčanin pijan i zaražen spavao u autu, drugi išao na tehnički. Slavonka se uredno ukrcala u bus

Kazneni zakon za kazneno djelo koje se 47-godišnjaku stavlja na teret predviđa kaznu zatvora u trajanju do petnaest godina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene