Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najjači adut atraktivan izgled

Ibiza Sport Coupe dokaz da je Seat najsportskiji dio Volkswagena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Ibiza Sport Coupe još je jedan dokaz da je Seat, barem izgledom, najsportskiji dio Volkswagen grupacije. Već naglašen, agresivni izgled petero-vratne verzije, na Sport-Coupeu još više dolazi do izražaja.

U unutrašnjosti nema takve dizajnerske zaigranosti ali daleko od toga da je Ibiza dosadna. Sve je pregledno i funkcionalno, što nas ne iznenađuje, jer je upravo to odlika svih automobila rađenih na platformama iz Wolfsburga.
Ipak moramo izdvojiti dvije stvari - vrlo dobra prednja sjedala te kožno kolo upravljača .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neobična metoda Zbog epidemioloških mjera angažirali strane bivše špijune: Nadgledat će ilegalne zabave, pa čak i u privatnim kućama Slika nije dostupna Dobra cijena VIDEO: Prva Ibiza mini karavan - drugačija od ostalih

Izgled Sport Coupea dao bi naslutiti malo žešće performanse od stvarnih, koje omogućava ne tako potentan motor.

Atmosferski 1.6 litreni benzinac razvija 105 konja, i zasad je najjači u ponudi. Nije sklon visokim okretajima, a osim buke i povećane potrošnje, nećete postići puno više tjerajući ga u crveno. Ako ste skloni dinamičnijoj vožnji morat ćete se strpjeti do dolaska TSI motora.

Glavna prednost ove Ibize, u odnosu na konkurenciju, je atraktivan izgled. To je njen najjači adut ali ovdje svakako treba uvrstiti i solidnost izrade, tipičnu za VW koncern. Cijena nije nebitna, no obzirom da razlike u cijenama sličnih automobila nisu velike, izgled bi, po nama, mogao prevagnuti. Stoga bi Ibiza SC trebala biti još jedan uspješan Seat.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene