Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Između i3 i i8

BMW-ov šef potvrdio treći i model

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW-ov šef Harald Krueger je potvrdio kako ovaj bavarski proizvođač namjerava u skoroj budućnosti lansirati svoj treći i model.

 

Pročitajte i ovo PR Oglas BMW serije 3: Kultna sportska limuzina rođena za čisto zadovoljstvo u vožnji Slika nije dostupna Nešto novo Treći BMW i tek iza 2020?

Krueger nije htio reći kada će se to točno dogoditi, no Die Zeit javlja kako će se raditi o u potpunosti električnom automobilu.

Krueger također nije htio otkriti nikakve tehničke pojedinosti o ovom automobilu, no dao je naslutiti kako će se raditi o modelu većem od i3. Što je uostalom u skladu s ranijim izvještajima koji su upućivali kako će bi se trebalo raditi o nešto većem model koji bi nosio oznaku i5.

Krueger je rekao i kako se u ovaj godini prodaja i modela gotovo udvostručila u odnosu na prethodnu te kako bi i3 u naredne 3 do najdalje 4 godine trebao biti temeljito osvježen i tehnički dorađen što će se prvenstveno odnositi na ugradnju novih baterija i povećanje autonomije ovog automobila.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene