Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pero Metličić potpisao je za Celje a to se nije svidjelo Zoranu Gobcu.


Petar Metličić bio je u 'kombinacijama' da u prijelaznom roku iz Ciudad Reala dođe u RK Zagreb. No, vijest da je potpisao za Celje nije najbolje dočekana u Zagrebu.

>> Balić izabran za najboljeg rukometaša svih vremena

Vezani članci Slika nije dostupna Slovenija: Crkva će platiti odštetu žrtvi svećenika pedofila Slika nije dostupna 'Bare s*** sam po sebi!'

'Pero je umjesto igranja s Balićem i Valčićem izabrao 'prijateljsku varijantu' s Pajovičem i Zormanom. Za drugi komentar nije potrebno trošiti riječi', uputio je otrovne strelice izvršni dopredsjednik RK Zagreb Zoran Gobac.

Podsjetimo, na EP u Sloveniji Pajovič je Metličiću ozlijedio oko, pa je očito na to 'ciljao' Gobac. No, Metličić je s Pajovičem igrao u Ciudad Realu i riješio sve nesuglasice oko tog događaja, ako ih je uopće i bilo. Celje slaže vrhunsku momčad i Metličić svakako ima pravo birati klub u kojem želi nastaviti karijeru.

'Eto ispalo je tako, Slovenci su bili brži, ranije su se uključili u ozbiljne razgovore. No, Zagreb je velik klub i bez mene će biti jedna od najvećih svjetskih momčadi', kazao je Pero za Sportske novosti.

Metličić će tako ostati jedini hrvatski reprezentativac koji nikada nije zaigrao za hrvatskog prvaka. No, Pero se ne boji da će to negativno odjeknuti u Hrvatskoj.

'Bio sam kapetan reprezentacije koji je srcem i tijelom dao sve što se dati moglo, no, moj poslovno-sportski put je osobna stvar. Ne, uopće se ne bojim reakcije nacije', završio je Metličić.