Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nereida: Ronaldo i ja još nismo završili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nereida Gallardo opovrgnula je medijske napise kako je njezina veza s Cristianom Ronaldom završila. "Mi smo i dalje skupa. Rekao mi je da me voli i ja njemu isto", tvrdi Španjolka.

"Ne znam otkud ta priča. Baš kao i uvijek i danas smo se čuli telefonom. On me voli i ja volim njega", kazala je Nereida koja se trenutno nalazi kod kuće u Majorci i na prstu još uvijek nosi veliki dijamantni prsten koji joj je poklonio Ronaldo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostavljena Nereida našla utjehu na plaži Slika nije dostupna I Sergio Ramos je ljubio Nereidu!

No, unatoč njezinim tvrdnjama, mediji nastavljaju izvještavati da par više nije u vezi jer se 23-godišnji Ronaldo uzrujao radi napisa o njezinoj 'vezi' s Sergiom Ramosom za koju nije znao dok stvar nije dospijela u medije. Navodno ju je ostavio uoči operacije desnog gležnja prošli tjedan. 

"Neki detalji prošlih Nereidinih veza za koje nije znao su izašli na vidjelo i Ronaldo nije baš bio presretan radi toga. A pomalo mu je i dosadila ta veza. Prošlo je već 5 mjeseci, a on je mlad dečko. Osjetio je da je sad pravo vrijeme za raskid", prenio je The Sun riječi jednog njegovog prijatelja.

Vezi sasvim sigurno nisu pomogle ni tvrdnje nogometnog menadžera Pedra Campana da je i on 'uživao' u Nereidi, a navodno se od samog početka nije baš svidjela njegovoj majci Dolores koja za svog sina ne žele'neku koja se stalno slika u toplesu ili s prijateljicama slumi lezbijke'.

Ipak, vijest o prekidu bila je svojevrstan šok za javnost jer je par još nedavno uživao u idiličnom odmoru na Sardiniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene