Nalikovalo je scenama iz filmova – stotine uzbuđenih obožavatelja, nervozni u želji da vide svoje idole, nagurali su se prema zaštitnoj ogradi.


Do vremena kada su David i Victoria Beckham konačno stigli, sa zakašnjenjem od pola sata, 34. ulica u New Yorku već se smirila. Ali Victoria nije razočarala obožavatelje pojavivši se u sivoj, uskoj pripijenoj haljinici i crnim kožnim čizmama bez peta.

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?


I dok je lagano se njišući hodala na prstima, David je držao za ruku kako bi joj pomogao.

No povremeno ju je pridržavao i za stražnjicu.

Čizme je dizajnirao poznati englesko-talijanski modni kreator Berardi, stari prijatelj Beckhamovih koji je izradio i odjeću za njihovo vjenčanje.


40-godišnji Berardi započeo je revoluciju s cipelama bez peta prošlog ljeta kada su njegovu umotvorinu vrijednu oko 3500 dolara prihvatile Victoria Beckham, Uma Thurman i Gwyneth Paltrow. Dizajner tvrdi da radikalni dizajn ne znači da je cipela neudobna.


'Savršeno su balansirane', kaže Berardi. 'Kada ih djevojke isprobavaju malo im je čudno, no kasnije se priviknu i kažu da su poput običnih cipela.'


'Vrlo su dražesne i u njima se ocrtava priroda balerine. Potreba za petom je čisto psihološke naravi', tvrdi dizajner.