Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne propustite sutra pravu glazbenu poslasticu, jer će Let3 u petak, 5. ožujka u 20:00 sati u zagrebačkoj Močvari prvi puta nastupiti na samostalnom koncertu, a po njihovim riječima moguće i posljednji put!


U prosincu prošle godine najluđi Riječani su reizdali prva dva albuma 'Two Dogs Fuckin' i 'El Desperado' povodom dvadeset godina od početka svoje diskografije. Iako je dobar dio publike benda rođen u vrijeme ili čak nakon njihova izlaska, svi odreda na njihovim scenski atraktivnim koncertima znaju riječi ranih hitova 'Izgubljeni', 'Sam u vodi', 'Ne trebam te', 'Ciklama' te pjesama 'Vjeran pas', 'El Desperado', 'Pokvarena žena' ili 'Fuck Famiglia'.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Omađijaj me!' - performance za Splićane Slika nije dostupna Let 3 'praši' na radio frenvencijama

Grupa je koncerte s repertoarom s ta dva albuma svirala u svojoj rupi za probe u 10. mjesecu prošle godine, a sada će i u Močvari. Ne propustite ovu glazbenu poslasticu, jer bend ovaj repertoar sada prvi puta izvodi u Zagrebu na samostalnom koncertu, a po njihovim riječima moguće i posljednji put. Ovaj koncert predstavlja novoj publici početke Leta3 i podsjeća staru na to te donosi bend u svojem najžešćem izdanju.

Recenzije riječkih koncerata izražavale su se isključivo u superlativima, a za ovakav Let 3 Aleksandar Dragaš je izjavio da su 'flajšmašina koja melje sve pred sobom' na jednom od najboljih nastupa koje je vidio u zadnjih deset godina. U dvije pjesme gostovat će Josip Maršić (nekadašnji gitarist Leta) i Borna Mance (dugogodišnji roadie Leta i nekadašnji bubnjar Unlogic Skilla), dok je za cijeli program dizajniran poseban ligh show.

Treba napomenuti da su 'Two Dogs Fuckin', kultni album jugoslavenske alter rock scene te njegov sjajan nasljednik 'El Desperado' osvanuli u standardnom CD izdanju, ali i na vinilnim pločama. Uz originalne naslovnice, knjižice su dodatno ispunjene fotografijama i tekstovima, a sam je remasteriran sadržaj dodatno obogaćen live snimkama i nekim dosad neobjavljenim pjesmama.

P.S. Upad: 85 KN + indie/alter rock after-party by DJ Per Le Cler (Šibenik)