Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zdravstveno stanje Jade Goody naglo se pogoršalo noćas. Doktori su nemoćni, a obitelj vjeruje da je reality zvijezdi ostalo još svega nekoliko sati života. Sama Jade također ne vjeruje da će doživjeti sutrašnji dan.


'Prošla noć je bila grozna. To je sada pitanje sati. Stanje joj se dramatično pogoršalo i ona je blizu kraja.', izjavio je jedan prijatelj blizak Jade Goody koji tvrdi kako je prošlu noć vikala od bolova i zazivala ime Jacka Tweeda, odnosno svojeg muža koji trenutno odrađuje kućni pritvor jer je bejzbol palicom pretukao tinejdžera.

Vezani članci Slika nije dostupna Suze na posljednjem ispraćaju Jade Goody Slika nije dostupna Jordan ne smije na pogreb Jade Goody

Jade je potpuno iscrpljena, ali se boji zaspati od straha da se više ne probudi. Stanje joj se pogoršalo od noći s petka na subotu. Tražila je od vlasti da se smiluju i da Jack bude s njom jer joj je lakše prolaziti kroz sve kad je suprug s njom.
Njezin glasnogovornik Max Clifford je potvrdio da joj je zdravstveno stanje loše: ’Jako je slaba. Teško je dati bilo kakav odgovor. Nalazi se na rubu ponora.’

Rodbini i prijateljima je zabranjen dolazak u posjete. Jade je u lošem psihičkom stanju i svako posjećivanje bi ju još više umaralo. Pored toga većinu vremena plače jer osjeća da se kraj približio.

>> Jade Goody: TV zvijezda koja umire javno

Obitelji je rečeno kako se ne može predvidjeti hoće li Jade doživjeti utorak, pa čak i ponedjeljak, a iduća noć će, kaže medicinsko osoblje, biti presudna. Velika doza sredstava protiv boli koju prima čini se više ne djeluje.

Majka Jackie je također u rastresenom stanju. Tvrdi da iako se spremila na neminovno, ipak ne može izdržati psihički pritisak i osjećaj nemoći. Pored toga što je jutros otišla u kupnju kako bi rasteretila misli, briznula je u plač na ulici.

Jade Goody je odavno napravila planove za svoj pogreb za koji želi da bude slavljenje njezinog života, a ne tradicionalni pokop. ‘Bit će suza, ali želim da bude i smijeha za posljednjih sedam godina života koje su bile najljepše u mom kratkom životu.’, njezina je želja.