Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirna Berend je za IN magazin komentirala ping - pong s Lanom Lourdes između Mirele Rupić i Gorana Višnjića.


46-godišnji vlasnik zagrebačke modne agencije uhićen je pod sumnjom da je silovao petnaestogodišakinju te bludničio nad dvije njezine vršnjakinje.

Vezani članci Ilustracija Silovanje, prisilni abortusi, moraju puzati, jedu insekte: Stravični detalji života u zatvorima najzatvorenije zemlje na svijetu Slika nije dostupna 'Tvoje kopile će imati jedan grozno usran život!'

>> Na audiciji u Zagrebu silovao tri maloljetnice

'Ja mislim da zbog ovog slučaja koji je apsolutno skandalozan ne treba stigmatizirati modne agencije, a nadam se da će odgovorni biti izveden pred lice pravde i dobiti zasluženu kaznu za ono što je učinio - pod krinkom jedne modne agencije je ispunjavao svoje pedofilske snove!', rekla je Mirna Berend i nadodala da svojoj kćerci ne bi branila da se bavi manekenstvom, ali nikako ne bez nadzora.

Zaključila je da je prezentiranje 13-godišnjih djevojčica u manekenstvu kao dio showbizznisa jedna magija i laž, ali da ipak ima i nekih pozitivnih pomaka, jer su u modu napokon ušle 'normalne' žene, te se osvrnula i na glasine da je modna industrija ponekad krinka za eskort službe.

Zatim se osvrnula na ping – pong partiju koja se odvija unedogled između Mirele Rupić i Gorana Višnjića, te je za mamu Lane Lourdes imala neke teške riječi:

>> Višnjić poručio bivšoj: Prestani iskorištavati dijete

>> Mirela Rupić: Višnjiću, sjaši nam više s vrata!

'Skrivati se iza krinke samohrane majke nakon nekoliko pijanih noći za vrijeme kojih je zatrudnjela je nezrelo, zato što mislim da za donošenje jednog života na svijet moraju postojati odluke i jedne i druge strane. Ponekad se muškarci nađu u situaciji da žena jednostavno sama odluči da će roditi to dijete bez obzira što muškarac misli o tome, a nakon toga ga s tim činom ucjenjuje da bi on trebao biti tata.', rekla je Mirna između ostalog, ustavši u obranu Gorana Višnjića.

No to je bio samo početak komentara o Mireli Rupić, a treća tema koju je komentirala bila je priča koja slijedi mogla bi se uvrstiti u rubriku vjerovali ili ne, ili pak u serijal Zona sumraka.

Roditelji učenika zagrebačke XV. gimnazije uplatili su nešto više od pet tisuća kuna za devetodnevno maturalno putovanje u Tunis. Samo dva dana prije puta obavješteni su kako od toga najvjerojatnije neće biti ništa, jer je vlasnik agencije Viza tours novac potrošio, kako on kaže, na poslovanje vlastite tvrtke.160 zagrebačkih gimnazijalaca dva dana je čekalo rješenje ove nevjerojatne situacije. Prema zadnjim informacijama budući će maturanti Tunis ipak vidjeti i to zahvaljujući sporazumu agencije, preko koje je sporni Viza tours organizirao putovanje, i osiguravajućeg društva.

Više o sve tri teme u prilogu IN magazina!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju