Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žutu minutu ovoga tjedna imao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Martina Podgorski pitala je naše estradnjake je li s pravom žustro reagirao na neorganizaciju unutar tima.


Obilazeći evente, naišla je i na bivšeg ministra Ivicu Kirina, koji se nakon nekog vremena izgleda vraća na društvenu scenu. 

Vezani članci Slika nije dostupna Policajci na minutu prekinuli rad zbog preblagih kazni napadačima na policiju Slika nije dostupna Preminula je slavna beogradska glumica

Kiro će nam nadamo se uskoro ipak otvoriti dušu, kao što je to uostalom učinio miljenik nacije izbornik Bilić. Ovaj tjedan izgubio je strpljenje i javno se obračunao s HNS-om zbog kašnjenja igrača na trening, jer su snimali sponzorski spot. 

Iako su kasnili zbog redovite avionske linije, Bilić nije imao milosti i oprao je HNS rečenicom da nije došao u Škotsku po dres Celtica za svog malog, nego igrati pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo. 

Istodobno, savez Bilića baš ne ferma te mu još ne produljuju ugovor dok on odbija basnoslovne ponude stranih klubova, zasad. 

Možda bismo se svi trebali otići malo opustiti, recimo na snowgolf koji se jučer igrao u Zagrebu. Nakon popularnog St. Moritza gdje turnir okupi stotinjak celebretyja i važnih igrača golfa, došao je na Sljeme. 

Uskoro zasigurno slijedi finale sukoba HNS-Bilić, kojem će trebati puno živaca da se izbori za pravedan tretman kakav zaslužuje. Jer se od njega naravno očekuju samo dobri rezultati na Euru.