Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Želite novu seksi igračku, a presramežljivi ste za odlazak u seksi shop? Nema problema. Samo prošećite do hladnjaka i tamo ćete naći sve što trebate.


Ne trebate napuštati kuću da udovoljite svom libidu u potrazi za nečim novim. U malo bolje opremljenom hladnjaku naći ćete sve što vam treba za izradu dilda ili umjetne vagine. Zaboravite na krastavac. Predstavljamo vam nekoliko najmaštovitijih kreacija i garantiramo da ćete od sada svakodnevno konzumirati dnevnu dozu vitamina.

Vezani članci Seks, ilustracija Danska novinarka snimala priču u svingerskom klubu pa se i sama pridružila akciji: "Na ovaj smo način uspjeli prodrijeti dublje u čitavu stvar" Slika nije dostupna Znate li koliko je partnera u 24 sata imala svjetska rekorderka?

Upozorenje: Uključite pamet. Prije nego što počnete eksperimentirati s povrćem i voćem, dobro ga operite toplom vodom i antibakterijskim sapunom. Ako ćete darove prirode upotrebljavati vaginalno, preporučujemo vam da navučete kondom. Na analni seks s voćem i povrćem zaboravite, jer se neki dijelovi voća i povrća vrlo lako mogu odlomiti i zataknuti. Ako usprkos ovom upozorenju i dalje ne odustajete, smislite dobar izgovor za kirurga. Budući da ćete za većinu dilda iz kućne radinosti trebati vibrator, preporučujemo vam da to bude vodootporni. Ako ga nemate, možete koristiti i obični. Na njega obavezno morate staviti kondom.

Turbo krastavac


Puno ljudi se na sam pogled na krastavac počne zagonetno smješkati. Ništa neobično pošto je krastavac jedan od najučestalijih zamjena za penis. Naš dildo opremili smo još s mini vibratorom u obliku metka i sa stabljikom zelenjave.

Vagina od papaje

 


Glatka i skliska unutrašnjost priuštit će vam nezaboravan doživljaj. U trgovini izaberite zrelu papaju i dovoljno veliku. Papaju možete opremiti s dodatnim vibratorom.

Dildo za svaki džep


Sve što trebate je dinja i dva krastavca. Od zrele dinje napravite dvije rupe i u njih zataknite krastavce.

Patildžan strasti

 


Patlidžan je idealna spolna igračka. Dug je, gladak, gibak i ima ga u različitim veličinama. Kod stabljike se napravi rupa, izdubi se unutrašnjost i unutra se stavi vibrator. Kao dodatak možete koristiti stabljiku peršina ili možete nauljiti cijeli patlidžan.

S krumpirom do vrhunca


Ovu igračku možete izraditi iz dva krumpira, a najbolje bi bilo da potražite slatki krumpir koji je puno prihvatljivijeg oblika. Krumpir također izdubite i unutra postavite vibrator. Debljinu krumpira podesite si po želji.

Čarobna tikvica

 


Ako u trgovini nemaju velikih tikvica, radije kupite buču. I kod ove igračke morate odstraniti donji dio i izdubiti unutrašnjost te unutra namjestiti vibrator. Na vrhu tikvice možete izdubiti nekoliko rupa i u njih zataknuti komadiće mrkve; za super užitak.