Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krajem se odmah pronio trač da je njezina vagina bila začarana, odnosno da je na nju bacio čini vrač na molbu sumnjičavog supruga.


Neimenovana žena prokazana je kao preljubnica zahvaljujući tome što se u njoj zaglavio penis muškarca koji je "navratio po šećer" dok supruga nije bilo kod kuće, prenose kenijski portali, koji su se zahvaljujući seljanima okruga Kisii domogli i snimke para u nevolji.

Vezani članci Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL) Oteo ju i htio silovati, a ona mu odgrizla penis i zabila nož u stražnjicu pa krvava pobjegla na ulicu Festival penisa u Japanu (Foto: AFP) Ako ste mislili da je festival penisa u Japanu samo parada gigantskih spolovila – u krivu ste

Naime, žena i njezin ljubavnik jaukali su od bolova do te mjere da se cijelo selo diglo na noge, te je upravo sumještanima za zahvaliti što su par na plahtama prebacili do lokalnog vrača.

Vrač je naposljetku paru pomogao, ali tek nakon što je ljubavnik pristao pristao platiti novčanu kompenzaciju muškarcu s čijom se ženom zaigrao.

Očekivano za taj dio svijeta, krajem se istoga dana pronio glas da je upravo vrač na njezine genitalije bacio čini, i to pomoću čarobnog napitka spravljenog na molbu sumnjičavog supruga.