Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nitko nije želi kupiti web adresu hell.com koja je zajedno s još stotinu internetskih domena ponuđena jučer na aukciju u Hollywoodu.


Vlasnik domene hell.com odredio je početnu cijenu od milijun dolara. 

Vezani članci Slika nije dostupna U PAKLU DROGE 'Jedan dan sam došla pred vrata 'nakljukana' i zavapila: Mama, pomozi mi, vodi me negdje!' Slika nije dostupna Vatrogasce sutra očekuje pakao!

Bio je uvjeren u veliki interes, posebice jer je ranije ove godine domena sex.com prodana za 12 milijuna dolara. No, na njegovu žalost nitko nije ponudio toliko novaca.

"Paklenu" domenu registrirao je 1995. Kenneth Aronson i ovo nije prvi put da ju je pokušao prodati. Prije šest godina cijenio ju je čak osam milijuna dolara.

Hell.com je trenutno "privatni paralelni web" koji nije dostupan za posjetitelje Interneta, a mogu ga koristiti jedino članovi tajanstvene skupine "kompjutorskih umjetnika i kreativnih vizionara" pod nazivom BAT Flli LLC.

Za razliku od "pakla" koji nije našao novog vlasnika, domena
cameras.com prodana je za 1,5 milijuna dolara, a sexeducation.com za 120.000 dolara.

Procvat internetskog oglašavanja koji su potaknule kompanije kao što su Google i Yahoo dovele su do toga da su cijene nekih traženih domena dostigle astronomske iznose.