Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madonna, koja je u središtu pozornosti nakon usvajanja jednog malog Afrikanca, izjavila je u tv-interviewu koji bi u srijedu trebao biti emitiran u Sjedinjenim Državama da je poštivala pravnu proceduru u tom postupku i optužuje medije da manipuliraju ocem djeteta.- Ne vjerujem da je to točno, odgovorila je na pitanje Oprah Winfrey o komentarima djetetovog oca, koji je nakon što je pristao da njegov sin bude posvojen, rekao da nije shvatio da će dijete stvarno otići.
 
- "Vjerujem da su ga novinari naveli na tu izjavu. Mislim da ga mediji opsjedaju. Lansirali su potpuno lažnu priču, rekla je.

Vezani članci Vrhovni sud 11 godina zatvora za ubojstvo: Majci troje djece Vrhovni sud potvrdio kaznu jer je ugušila novorođenu bebu Cijepljenje, ilustracija Ministarstvo kulture i medija predložilo da novinari budu prioritetna skupina za cijepljenje

- Razočarana sam jer takvi slučajevi obeshrabruju ljude koji bi
također željeli svoje domove otvoriti djeci koja žive u sirotištima i
koja bi mogla umrijeti prije svoje pete godine, objasnila je.


Američkoj pjevačici je dozvoljeno da dovede u svoj londonski dom 13-mjesečnog Afrikanca iz sirotišta u Malawiju. Za njega ima privremeno skrbništvo u očekivanju definitivne odluke koju bi trebala dobiti u roku od 18 mjeseci.

To posvojenje je izazvalo uzbuđenje lokalnih udruženja koja tvrde da se radi o nepoštivanju zakonodavstva, što Madonna poriče.