Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizarna smrt zadesila je starijeg Amerikanca u državi New York: umro je zatrpan nekoliko metara visokim brdom najraznovrsnijeg otpada i kućnog smeća koje se očito urušilo i pokopalo starca.


Prema napisima američkih medija od subote, iz gomila otpada u privatnom stanu pokojnika policija je spasila njegovu prijateljicu, 85-godišnjakinju.

Vezani članci Sonja Kovač Sonja Kovač konačno pokazala luksuzni stan koji je kupila s dečkom, otkrila i da imaju još jedan razlog za slavlje Smeće na Jarunu Zagrebački Jarun prepun smeća nakon okupljanja mladih

Koliko je dugo stariji par ležao u smeću u svom stanu u Woodmereu, zasad nije jasno, budući da je starica hospitalizirana i bez svijesti.

Rođaci nesretnog para danima su ih pokušavali nazvati, pa su napokon alarmirali policiju koja je poslala ophodnju i vatrogasce da provale u stan.

Prema medijima, par je skupljao otpad i iz kanti u susjedstvu, a i s odvoza krupnog otpada. Prikupljeno su skladištili u svom stanu, tako da su brda smeća sezala po nekoliko metara sve do stropa.

"Bilo je tu najraznovrsnijeg smeća, od starih boca, limenki, papira, odjeće, metalnog otpada, ambalaže, ostataka hrane, jednostavno svega što se može zamisliti", rekao je zapovjednik vatrogasne postrojbe u Woodmere David Desetta.