Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednogodišnji David, dječak s Malawija, kojeg Madonna namjerava posvojiti, stigao je u Britaniju.David Banda je iz Malawija tijekom noći letio preko Johannesburga u pratnji Madonninog tjelohranitelja i osobne asistentice i stigao je u londonsku zračnu luku Heathrow oko 7,30 u utorak.

Vezani članci Homofobni napad, ilustracija Poljska najavila zabranu usvajanja djece istospolnim parovima: Vladajući smatraju da je to prijetnja rimokatoličkom načinu života Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe

Vlasti Malawija zaobišle su lokalne zakone i omogućile Madonni i njezinom suprugu, filmskom redatelju Guyu Ritchiju, privremeno
posvojenje čime su izazvali kritike skupina za zaštitu ljudskih prava da je iskorišten njezin status zvijezde za nepoštivanje uobičajenih pravila posvajanja.

Mali David, koji u Malawiju ostavlja oca, će se iz oronulog sirotišta blizu granice sa Zambijom preseliti u London gdje će živjeti s jednim od najpoznatijih svjetskih parova i njihovo dvoje djece. Davidova majka je umrla tjedna dana nakon što ga je rodila.