Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi dvoboj i nedostatak mesa, čini se, unijeli su nemir među Farmere. Zvrkasti Alen, Jelena i Aleks su odlučili 'ukrasti' malo alkohola kojeg su dobili od mentora Jože.


Kada su već vidno bili pripiti, ostali Farmeri su se 'pobunili' protiv svega. 

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Hana je rekla: 'Kao da smo na maturalcu! Ponašate se kao djeca'.

Farmer Stipe je isto reagirao: 'Sljedeći put kada dođu kola, ja ću narediti da se svi maknu, pa ću si uzeti ono što mi treba!'. 

Farmeri su se pobunili protiv svega, a kriva im je za sve produkcija. 

Posvađali su se oko toga što je najpotrebnije. Yo smatra da fali dosta posuda i da su im tave 'neophodne'. 

Dok su se tako prepirali, farmer Stipe je zaprijetio: 'ili će nam dati mesa ili ću ja početi sve od reda klati, kokoši, pa onda i krave!'. 

Stipe se već par dana žali da je gladan, a meso mu je očito najveći problem. Gazdarica Hana je napravila popis potrepština, unatoč dvije šunke i makovnjače koje su dobili od mentora, a za koje smatraju da su im neophodne. 

Dvina je pokušavala smiriti situaciju: 'Ma to oni nas provociraju, mi se samo ne smijemo dati isprovocirat! Trebamo ne raditi ništa, ljenčariti!'. 

Aleksandra se isto uključila u raspravu: 'Dobro za neke stvari da nam ne daju, ali šećer, što da sadimo šećernu repu! Stvarno pretjeruju!'. 

Nastala je sveopća svađa. Alen se posvađao s inače miroljubivim Davorinom: 'Nemoj ti meni govoriti za čokoladu ni ništa, ja ništa nisam uzeo, a da sam od drugih skrivao. Možda sam ja svoj dio vina htio dati Dvini, a ne tebi!', urlao je Davorin na Alena. 

S Alenom se zakvačio i ranije oko vode: 'Koliko tebi treba vode da bi se okupao, 5 litara! Meni je to dosta za tjedan dana! Egoizam se ostavlja doma, ne bi vjeroval al ovdje nisi sam!', bio je ljut Davorin na Alenovo potrošnju vode. 

Atmosferu je pokušao smiriti Rafo s pjesmom, što mu je na kraju i uspjelo u velikom party stilu. 

Više na www.farma.novatv.hr