Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na svjetlo dana došao je pravi razlog rastave braka glumaca Reese Witherspoon i Ryana Phillippeja.


Mnogi su nagađali da se brak glumice Reese Witherspoon raspada zbog toga što je njezin suprug, Ryan Phillippe, ljubomoran na njezin uspjeh. Naime, Reese je u Hollywoodu puno više cijenjena glumica od Ryana. 30-godišnjakinja po filmu zarađuje 22,5 milijuna dolara, dok je njezin suprug po filmu plaćen 'skromnih'  2,5 milijuna dolara. 

Vezani članci Novac, ilustracija Prevarant tražio novčanice na provjeru pa bježao s plijenom: Napao zaposlenicu koja je istrčala za njim Fail Pokušao nasamariti vozača lažiranjem nesreća, ali nije znao da ga snima kamera

Svjetlokosa glumica ljetos je dobila i najbolje moguće priznanje za svoj rad, oskara, o čemu uskoro bivši suprug može samo sanjati.

Zavist čini se nija bila jedini razlog rastave braka. U javnost je procurila informacija kako je 32-godišnji glumac svoju suprugu prevario s australskom glumicom, Abbie Cornish, koju je upoznao tijekom snimanja filma.

Da ne postoji računalo i internet, Reese vjerojatno nikada ne bi saznala za prijevaru svog muža. 24-godišnja Abbie slala je Ryanu vruće e-mailove koje je Reese otkrila.  

"Ryan je odmah priznao svoju nevjeru. Za Reese nije postojalo drugo rješenje osim razvoda braka," tvrdi izvor blizak bivšem glumačkom paru. 

Reese i Ryan su se složili da će zbog svoje dvoje djece ostati u dobrim prijateljskim odnosima.