Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Humanitarna akcija 'Prava doza ustrajnosti' došla je kraju.


Oko 40 000 kuna za dječji odjel splitskog KBC-a skupila su dva neumorna prijatelja, Ivan i Luka, koji su u 3 tjedna u kajacima iz Dubrovnika stgli do Baške na otoku Krku.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prava doza ustrajnosti': Preveslat ćemo Jadran za Bračke pupoljke Slika nije dostupna Pomozite i vi djeci koja su preživjela rak!

'Prava doza ustrajnosti' organizirana je za splitske Krijesnice – za djecu koja se liječe od malignih bolesti. Cilj akcije je prikupiti 40 tisuća kuna za kupnju dva infuzomata za pedijatrijski onkološki odjel KBC-a Split.

'Dobrotom brojnih ljudi koji su prepoznali vrijednost ove akcije približili smo se ciljnoj luci. Ali poanta ove akcije nije naš sportski podvig, nego skretanje pozornosti na djecu koja se mjesecima ili godinama bore da stignu do svog cilja – da ponovno postanu zdrava. Dužni smo pomoći hrabrim Krijesnicama i zato pozivamo sve koji to još nisu učinili da se priključe našoj akciji i svojom donacijom omoguće kvalitetnije liječenje djece s malignim bolestima. Iz iskustva znamo da novac s kojim raspolažemo postaje vrjedniji ako dio svojih primanja odvojimo za ljude u potrebi', izjavio je veslački dvojac – Ivan i Luka.

PODACI ZA PLAĆANJE
Primatelj: Udruga Apel
Broj žiro računa udruge APEL: 2484008-1102135427. U opis plaćanja stavite naznaku ˝za infuzomat˝.
Broj deviznog računa: 2484008-1500160917
IBAN: HR9024840081102135427
SWIFT: RZBHHR2X

Naš put možete pratiti na Facebooku.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju