Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pranjić: Nisam najslabija karika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski novinari, ali i članovi stručnog stožera te igrači austrijske vrste proglasili su Danijela Pranjića najslabijom karikom hrvatske reprezentacije. Domaćini se nadaju da će zbog Pranjićeve nešto slabije fizičke konstitucije i tek 170 centimetara visine stvoriti prednost na lijevoj strani naše obrane.

"Takve sam građe, no to ne znači da ću biti inferioran na terenu. Ako misle da me mogu probiti neka to pokažu u nedjelju," istaknuo je Pranjić koji je godinama čekao pravu priliku u reprezentaciji. Bilićevi prethodnici pružali su mu prilike na kapaljku, a kod sadašnjeg izbornika izborio se za mjesto u početnoj postavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo za čitatelje Dnevnik.hr-a Saznajte kako od anonimne zvijezde postati planetarno popularna Slika nije dostupna Biste li vi glasali za nju? Seksi Nives Celzijus kreće u kandidaturu za gradonačelnicu!

"Ne igram u veznoj liniji kao u Heerenveenu, no to mi uopće ne smeta. Spreman sam za početak prvenstva," naglasio je. Bivši igrač Osijeka i zagrebačkog Dinama istaknuo je kako napetost raste iz dana u dan i kako svi jedva čekaju početak natjecanja.

"Prva utakmica je iznimno važna, možda i ključna. Austrijanci su opasni iz prekida i moramo biti oprezni," naglasio je.

Pranjić je mjesto u nacionalnoj vrsti izborio odličnim igrama u Heerenveenu, ali i probudio interes daleko uglednijih klubova. Kao iduća moguća destinacija spominje se nizozemski velikan Ajax.

"Ništa ne znam o tome, no u svakom slučaju bilo bi lijepo igrati za klub kao što je Ajax," poručio je Pranjić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene