Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima se, može se

Pogledajte kako živi ruska zlatna mladež

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranicu u ovome trenutku prati čak 175 tisuća radoznalih.

Ukoliko vas zanima kako žive djeca ruskih bogataša, pripadnici tamošnje takozvane zlatne mladeži, stranica na Instagramu Rich Russian Kids pravo je mjesto gdje se možete informirati kroz fotografije.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Bogataši bogatiji no ikad Sankcije Zapada su podbacile otkriveno koliko su "teški" ruski oligarsi

Stranica se pojavila prije nešto više od pola godine, a po svemu sudeći je nastala inspirirana jednom o kojoj se već naveliko pisalo - Rich Kids Of Instagram.

Instagram: Russian Rich Kids

Ruska je verzija također postala veliki hit te je u ovom trenutku prati čak 175 tisuća ljudi, a pokrenuo ju je neki anonimni korisnik uz tvrdnju da 'minigarhe' ne mrzi.

Pa ako je tome i tako, svejedno je privukao golem broj onih koji smeta socijalna nepravda i koji se vrlo grubo izražavaju o djeci kojoj obilje nije nepoznat pojam. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene