Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaboravili na pravila?

Roditelji goričkih osnovnih škola prikupljaju potpise: ''Ne testiranju i cijepljenju!''

Roditelji učenika koji podađaju četiri osnovne škole u Velikoj Gorici prikupljaju potpise protiv samotestiranja učenika.

Od ponedjeljka počinje samotestiranje učenika svih osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj. No testiranje djece, ali ni cijepljenje, ne podržavaju svi roditelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rastu brojke Nakon samo dva tjedna nastave uživo, iz jedne srednje škole stižu loše vijesti: Svi učenici od nastavu danas više ne prate iz školskih klupa Slika nije dostupna SAMI PLAĆAJU TESTIRANJE Strah od delta-soja: Jedna europska zemlja od danas ima stroža pravila za sve necijepljene, uključujući i djecu stariju od 12 godina

Zato roditelji učenika koji pohađaju velikogoričke osnovne škole Kvaternih, Habdelić, Kumičić i Hribar prikupljaju potpise protiv testiranja i cijepljenja učenika.

Hrvatski za zavod za javno zdravstvo objavio je prije nekoliko dana i video kako testirati djecu kod kuće. Samotestiranje je dobrovoljno, a djeci bi test trebalo napraviti u nedjelju navečer ili u ponedjeljak prije nastave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene