Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi izazovi

Izabran novi predsjednik stranke Bandić Milan 365. Otkrio hoće li mijenjati ime stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Kojić je novi šef stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Izabran je u subotu na izbornoj skupštini stranke.

U svom prvom obraćanju novi šef stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti Slavko Kojić je istaknuo kako mu je cilj konsolidirati stranku i osnažiti je za predstojeće izazove.

Zahvalio je dosadašnjoj predsjednici Jeleni Pavičević Vukičević na dosad učinjenom i poručio je kako neće mijenjati ime stranke. Deset mjeseci nakon smrti Milana Bandića, stranka je u subotu na skupštini dobila novo vodstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna delegacija na mirogoju Danas bi mu bio rođendan: Na Bandićevu grobu svijeću zapalila i Natalija Prica

Pročitajte i ovo Provjereno: Milan Bandić - 3 Sve afere bivše vlasti Nakon smrti Milana Bandića uslijedile ostavke, smjene, istrage i uhićenja: "Ne smije se dogoditi to da se sve svede na 'sjaši Kurta, uzjaši Murta'"

''Radit ćemo na oblikovanju političkog proizvoda tako da se služimo filozofijom političkog marketinga. Ta filozofija znači: pitati građane što žele, na temelju toga razviti politički proizvod, koji ćemo ponuditi građanima na političkom tržištu koje se zove izbori'', zaključio je Kojić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene