Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat kao Vukelićev

Most koji nikamo ne vodi uskoro dobiva smisao: Napreduju radovi na obilaznici kod Turnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napreduju radovi na nastavku karlovačke brze ceste kod Turnja, koja bi gusti promet s D1 trebala preusmjeriti od karlovačkog prigradskog naselja.

Više od 11 godina nagrđuje okoliš rijeke Korane i ne vodi nikamo - tzv. Vukelićev most napokon bi se uskoro trebao staviti u funkciju.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Polako napreduju radovi na nastavku karlovačke brze ceste kod Turnja, toliko dugo željene dionice među tamošnjim stanovnicima koji svakodnevno trpe buku gustog prometa na staroj cesti za Split. Osim buke koja je u ljetnim mjesecima gotovo nesnosna, ova je cesta kroz karlovačko prigradsko naselje odnijela i nekoliko života. Nakon stravične nesreće u kojoj je vozač kamiona prije dvije godine pregazio 10-godišnjeg dječaka Karlovčani su ustali na noge i potpisali peticiju za što bržu izgradnju obilaznice koja bi promet maknula od njihovih kuća, lokalne škole i vrtića.

Lokalni portal Radio Mrežnica ustupio nam je fotografije iz zraka na kojima se može vidjeti trasa obilaznice i napredak radova. Jedna traka mosta preko rijeke Korane već je asfaltirana.

Ipak, niti jedna dionica obilaznice, koja će spajati naplatne postaje Karlovac na autocesti Rijeka – Zagreb s Vukmanićkim Cerovcem, ove godine neće biti završena.

Gradnja će trajati sve do srpnja 2022. godine, kada bi napokon Turanj zbog gustog prometa s mora, ali i iz BiH, trebao lakše disati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene