Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sahrane

Građani i tijekom večeri dolazili na grob Milana Bandića na Mirogoju, palili mu svijeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na posljednjem ispraćaju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u srijedu se na Mirogoju natiskalo tisuće ljudi, unatoč epidemiološkim mjerama. Građani koji nisu bili na sahrani, u večernjim satima došli su se oprostiti od Milana Bandića.

Posljednje počivalište Milana Bandića kod Zida boli na Mirogoju dolaskom noći osvjetljavaju brojne upaljene svijeće. Građani i dalje dolaze oprostiti se od najdugovječnijeg gradonačelnika čiji je život, ali i odlazak izazvao kontroverze. 

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Tomislav Tomašević ''SRAMOTNA LJAGA'' Zašto je Tomašević Bandićevoj udovici prepustio grobna mjesta na Mirogoju? Grad objasnio potez koji je mnoge ostavio u čudu

Posljednji ispraćaj s više tisuća sudionika razljutio je mnoge koji svoje najmilije nisu mogli pokopati okruženi s više od 25 članova obitelji i prijatelja.

Poziv Bandićeve zamjenice i v. d. gradonačelnice Zagreba Jelene Pavičić Vukičević koja je u jednom ranijem obraćanju građanima poručila da će počast preminulom gradonačelniku moći odati i bilo koji drugi dan nakon sprovoda, neki su očito ipak poslušali. 

Gradonačelnik Bandić, podsjetimo, preminuo je u noći na nedjelju 28. veljače od posljedica srčanog udara.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene