Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević izrazila je sućut obitelji i najavila kako je oformljen odbor za organizaciju ispraćaja Bandića te će više informacija iznijeti tijekom dana.

Galerija


"Hvala svima koji su izrazili sućut, svi ožalošćeni mogu se upisati u knjigu žalosti u poglavarstvu od 12 sati. Nikada nećemo zaboraviti što je uloga gradske uprave. Izgubili smo prvoga od nas. On je živio i umro za ovaj grad, a onaj koji je bez grijeha, neka baci prvi kamen", rekla je.

Vezani članci Sprovod Milana Bandića Zagrebački holding i direktor groblja oslobođeni zbog gužve na Bandićevu sprovodu Žičara Sljeme Odavno je trebala biti otvorena, no još nijednog putnika nije prevezla na Sljeme. Glavna nadzornica radova: "Radimo na učvršćivanju statike"

Kazala je kako je s Bandićem na čelu Zagreb postao istinska europska metropola.

"Šarm zagrebačkih ulica na neki je način činio i Milan Bandić. Ne preostaje mi ništa drugo nego reći jedno veliko hvala jednom divnom čovjeku i prijatelju. Nikada nije propuštao reći koliko mu znači njegova obitelj koju je ostavio iza sebe. U našem sjećanju Bandić nikada neće umrijeti. Veliko hvala prijatelju i vođi", kazala je Pavičić Vukičević.

Podsjetimmo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas od posljedica srčanog udara.

"Vijest o Bandićevoj smrti potvrdili su iz Grada nekoliko minuta prije dva sata. "U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić", stoji u službenoj obavijesti o Bandićevoj smrti.

Specijal povodom smrti Milana Bandića pratite na Novoj TV od 11 sati. Specijalnu emisiju moći ćete pratiti i na portalu DNEVNIK.hr