Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević izrazila je sućut obitelji i najavila kako je oformljen odbor za organizaciju ispraćaja Bandića te će više informacija iznijeti tijekom dana.

Galerija


"Hvala svima koji su izrazili sućut, svi ožalošćeni mogu se upisati u knjigu žalosti u poglavarstvu od 12 sati. Nikada nećemo zaboraviti što je uloga gradske uprave. Izgubili smo prvoga od nas. On je živio i umro za ovaj grad, a onaj koji je bez grijeha, neka baci prvi kamen", rekla je.

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića 3. ožujka 2021. Ravnateljstvo civilne zaštite najavilo žalbu na oslobađajuću presudu zbog gužve na Bandićevom sprovodu Sprovod Milana Bandića Zagrebački holding i direktor groblja oslobođeni zbog gužve na Bandićevu sprovodu

Kazala je kako je s Bandićem na čelu Zagreb postao istinska europska metropola.

"Šarm zagrebačkih ulica na neki je način činio i Milan Bandić. Ne preostaje mi ništa drugo nego reći jedno veliko hvala jednom divnom čovjeku i prijatelju. Nikada nije propuštao reći koliko mu znači njegova obitelj koju je ostavio iza sebe. U našem sjećanju Bandić nikada neće umrijeti. Veliko hvala prijatelju i vođi", kazala je Pavičić Vukičević.

Podsjetimmo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas od posljedica srčanog udara.

"Vijest o Bandićevoj smrti potvrdili su iz Grada nekoliko minuta prije dva sata. "U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić", stoji u službenoj obavijesti o Bandićevoj smrti.

Specijal povodom smrti Milana Bandića pratite na Novoj TV od 11 sati. Specijalnu emisiju moći ćete pratiti i na portalu DNEVNIK.hr