Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji zločina u Splitu

FOTO Nasmrt izbo partnericu u trgovini, svemu je prethodila svađa. Svjedoci u šoku: "Nešto je vikao i izvukao nož"

U splitskoj bolnici smrtno je stradala žena nakon što ju je na radnom mjestu, u trgovini, nožem izbo muškarac. Ostali zaposlenici napadača su zadržali do dolaska policije te je uhićen.

Danas nešto prije 15 sati u splitskoj Poljičkoj ulici muškarac je u trgovini nožem napao djelatnicu. Ona je s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u bolnicu gdje je podlegla ozljedama.

Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika, doznaje se iz PU splitsko-dalmatinske.

Reporterka Sofija Preljvukić razgovarala je s predstavnicom policije koja joj je otkrila da se trenutno razgovara sa napadačem. O navodima da je nakon napada pokušao počiniti samoubojstvo policija nema takve podatke. Nema informacija niti je li on ozlijeđen, prema trenutnim saznanjima nije. "Svakako se ne zna što je njegov motiv, čini se da je riječ o bivšoj partnerici, govori se o ženi u 40-im godinama. Razgovarali smo s ljudima koji su se zatekli ispred trgovine - svjedočili su da su čuli vriskove kupaca iznutra u trenutku ubojstva", rekla je.

Svjedoci za Slobodnu Dalmaciju govore da je bilo više uboda. Pod i police na tom mjestu u trgovini prekriveni su krvlju. Napadač je, navodno, djelatničin vanbračni partner, a ima 50-ak godina, neslužbeno doznaje Hina. Krvavom napadu je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napadač priveden Užas u Splitu: Ušao u trgovinu i nožem izbo djelatnicu, preminula je u bolnici - ''Ubo ju je više puta, nerazgovjetno je vikao''

Pročitajte i ovo Pitka voda u Splitu - 1 UVIJEK ISTA PRIČA Split opet bez pitke vode, bez struje, građani su ogorčeni: ''Nemar je to i nebriga!''

Građani koji su se našli u tom trentuku u trgovini van su sebe. "Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku", rekla je svjedokinja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene