Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač priveden

Užas u Splitu: Ušao u trgovinu i nožem izbo djelatnicu, preminula je u bolnici - ''Ubo ju je više puta, nerazgovjetno je vikao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenica trgovine u Poljičkoj ulici u Splitu preminula je u bolnici nakon što ju je u utorak poslijepodne nožem na radnom mjestu napao muškarac koji je uhićen, a neslužbeno je riječ o žrtvinom izvanbračnom partneru.

Brutalan napad dogodio se u utorak oko 15 sati u Poljičkoj ulici u Splitu.

Policija je izvijestila da je muškarac ušao u prodavaonicu i nožem napao te teško ozlijedio djelatnicu trgovine.

Žena je s teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu, gdje je naknadno preminula.

Zaposlenici trgovine su muškarca zadržali do dolaska policije. Uhićen je i priveden u službene prostorije, a na mjestu događaja policija obavlja očevid.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna terencem se zaletio na okupljene Napadaču na božićnu povorku određena milijunska jamčevina: Povećao se broj žrtava, preminulo i dijete

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priveden Pokušaj ubojstva kod Križevaca: Mladić ženi zabio nož u trbuh

Svjedoci stravičnog napada kazali su da je muškarac ženu ''ubo više puta nožem, pritom nerazgovjetno vičući'', piše Slobodna Dalmacija.

"Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku!", prepričala je jedna djevojka koja je bila na mjestu događaja.

Napadača je navodno svladao zaštitar koji ga je s još nekoliko mladića bacio na pod. Neslužbeno se doznaje da je riječ o 50-godišnjaku koji je navodno bio žrtvin izvanbračni partner.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene