Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKIT KOJI PUNI POZITIVNOM ENERGIJOM

Privuci novce i blagostanje te preokreni lošu sreću

DokiShop - Stella - 1
DokiShop - Stella - 1 DokiShop
Aktualno Galerija +0 DokiShop - Stella - 1 Galerija 1/1 >>
Svatko od nas želi imati novca i sreće u izobilju, da živi život bez straha što će se dogoditi sutra. Sada to možeš pomoću personaliziranog nakita s kojim dolazi kraj svim tvojim problemima.

Ovaj nakit nosi poseban kod te energiju tvog horoskopskog znaka koji određuje tvoj životni put.

Zahvaljujući ovakvoj vrsti nakita sreća će te pratiti na svakom koraku. Pomoći će ti privući željno iščekivano blagostanje i dobit. Ispunit će te pozitivnom energijom koja će te štititi kao tvoj vjerni anđeo čuvar.

U nastavku ti predstavljamo dva primjerka takvog nakita. Riječ je o magičnim narukvicama s kojima ćeš preokrenuti život za 180 stupnjeva:

Stella – energijska narukvica koja privlači uspjeh i blagostanje

Jedinstvena narukvica bezvremenskog dizajna ima 3 tanka remena koji su ukrašeni perlama te lijepo izrađenom okruglom pločicom s tvojim znakom zodijaka.

Izrađena je samo za tebe, a zbog posebne tehnike izrade definira samo onoga tko je nosi.

Vjeruje se da svojom snažnom energijom pomaže privući novce te ostvariti dobit i potpuno blagostanje u životu. Oni koji ju nose tvrde kako ubrzava napredak u svakoj sferi života.

Zahvaljujući prelijepom dizajnu izgleda kao moderan modni dodatak i ukras za zapešće. Zato nitko neće posumnjati da se radi o amajliji velikih moći.

Klikni ovdje za više informacija o Stella narukvici!

Efemerida – jak zaštitni amulet s kojom će ti zvijezde uvijek biti naklonjene

Višeslojna narukvica posebnih nijansi koje joj daju unikatan vintage dizajn na središnjem remenu nosi pločicu s tvojim horoskopskim znakom.

Više je od običnog nakita. Predstavlja tvoj osobni pečat, odgovara tvojoj prirodi i pruža učinkovitu zaštitu.

S njom na svom zapešću možeš osjetiti velike promjene jer ona energijom tvog horoskopskog znaka stvara intimnu vezu s pozitivnim snagama u prirodi i kozmosu. Na taj način okreće zvijezde u tvoju korist.

One će ti pokazati tvoj pravi životni put te ispuniti ga lijepim i uzbudljivim dešavanjima.

Klikni ovdje za više informacija o Efemerida narukvici!

Ugrabi svoju amajliju po dvostruko nižoj cijeni

Obje narukvice dostupne su na službenoj stranici DokiShop online trgovine koja je ovim putem osigurala 50 % popusta za sve čitatelje portala dnevnik.hr.

Ovo ti je ujedno prilika i da se upoznaš s DokiShop trgovinom koja je doista jedinstveno mjesto na internetu.

Ona je relativno mlad brand, ali nastoji revolucionarizirati online kupovinu i učiniti je zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja trgovinu kojoj su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi. 

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijm.

Upravo su ove dvije narukvice te koje će ti život učiniti lakšim i ispunjenijim. S njima više nećeš imati osjećaj da se cijeli svijet okrenuo protiv tebe i sigurni smo da će biti nakit koji ćeš nositi godinama.

>>>KLIKNITE OVDJE za Stella – energijsku narukvicu koja privlači uspjeh i blagostanje

>>>KLIKNITE OVDJE za Efemerida – jak zaštitni amulet s kojom će ti zvijezde uvijek biti naklonjene

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene