Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jeli sendvič s parizerom

Mali otkrio detalje bizarnog doručka s Vučićem: "Uzeo je pola kruha, a onda je pojeo i moju četvrtinu"

Aleksandar Vučić i Siniša Mali
Aleksandar Vučić i Siniša Mali Foto: buducnostsrbijeav/Instagram
Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar financija Siniša Mali u četvrtak je govorio o aktualnim temama u Srbiji pa se dotaknuo i doručka s predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

"Komentare imaju pa i neke teorije zavjere, je li predsjednik pojeo ili nije. Fale dvije minute videa, pa najbolje da netko sve snima. Kako smo obojica bili gladni predsjednik je uzeo pola kruha i onda je uzeo i moju četvrtinu kruha i pojeo i to", odgovorio je u televizijskoj emsiji ministar Siniša Mali na komentare oporbe na bizarnu snimku koju je objavio predsjednik Aleksandar Vučić, a na kojoj sa svojim suradnicima jede parizer.

 

 

Namirnice za sendvič kupio je upravo ministar Mali u društvu s ministrom unutarnje i vanjske trgovine Tomislavom Momirovićem prvog dana akcije "Bolja cijena" u sklopu koje su snižene cijene 20 kategorija proizvoda.

Dodao je kako zamjerkama opozicije nikad nema kraja te kako je srbijanska vlada odgovorno vodila politiku od kad je krenula pandemija i nestašice, prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Morski pas žrtva ostala bez ruke Stravičan napad morskog psa u poznatom ljetovalištu: Prijateljice su bile u moru, a napravile su kobnu pogrešku

"Kod nas nije bilo nestašice i takvih scenarija koji su se mogli vidjeti u mnogo razvijenijim zemljama", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene