Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se na Instagramu

Bizaran video! Pogledajte kako Vučić jede parizer: "Siniša, evo majonez"

Aleksandar Vučić jede parizer
Aleksandar Vučić jede parizer Foto: buducnostsrbijeav/Instagram
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u utorak navečer videom na svojem profilu na Instagramu poslao je poruku oporbi.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je snimku na kojoj sa svojim suradnicima jede parizer. 

"Nešto što narod voli, nešto na čemu smo odrasli, nešto što ja i danas često jedem posebno u avionu kada idem u inozemstvo tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera. Ne radimo mi ovo da bi pokazali da smo obični ljudi", poručio je Vučić u snimci koju je objavio nakon što su ga mnogi kritizirali da je milijunaš i da ne jede parizer. 


"Stavimo majonez na pola hleba, evo Siniša", rekao je na kraju snimke prije nego što je počeo jesti. 

"Otišli smo kupiti čuveni parizer"

Ministar financija Srbije Siniša Mali i ministar unutarnje i vanjske trgovine Tomislav Momirović zajedno su otišli u trgovinu na prvi dan akcije "Bolja cijena" te su kupili parizer i druge sastojke potrebne za sendvič koji su kasnije pojeli s Vučićem. 

"Otišli smo kupiti čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije, kao i sve druge sastojke za jedan kvalitetan sendvič", poručio je.


Vučić i parizer zajedno protiv milijunaša i oporbe

Nakon što je nedavno na konferenciji za medije donio košaru punu namirnica i uspoređivao stare i nove cijene, među kojima je bio i parizer, Vučić je u utorak na svojem profilu na Instagramu objavio video u kojem se osvrnuo na tekst iz novina Nova.

"Poštovani građani, čini mi se da smo se trudili i pokazali vam koliko se brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plaća i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše djece", započeo je Vučić. 

Pročitajte i ovo Ilustracija uređenje doma "Prestanite ih upotrebljavati": Poznati lanac trgovina povlači proizvod, ispričava se na neugodnostima

"Prije nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenje cijena određenih važnih proizvoda, jedan od dvadesetak njih bio je parizer. U međuvremenu je taj parizer postao glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija. Podsjetit ću vas da su u nedjelju u svojim kulturnim emisijama rekli su da mi ne smijemo probati taj parizer, valjda je otrovan, budući da je postao veći neprijatelji i od samog Aleksandra Vučića", nastavio je.

"Pokazat ćemo da jedemo taj parizer, kada smo pozitivno odgovorili na njihove napade i na njihova pitanja, onda su rekli 'A ne, ne, mi ustvari nećemo da vi probate taj parizer, budući da ga vi ne jedete, jer to ne pripada vama, to pripada samo običnom narodu.' Kako kažu na današnjoj Novoj milijunaši bi jeli parizer", rekao je Vučić. 


Pročitajte i ovo Ilustracija porast broja zaraženih Korona se vratila: Ovo su najvažnije informacije koje morate znati

"Mi smo samo obični ljudi i nastavit ćemo pobjeđivati milijunaše. Upravo zato što ćemo se brinuti o običnom čovjeku, o običnom narodu. A milijunaši kako su promijenili mišljenje o izborima, jer su četiri mjeseca bili oštro protiv, tako su promijenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima, tako će promijeniti i mišljenje o parizeru. Odjednom će zavoljeti parizer i sjetiti se da su ga nekada jeli kada nisu bili milijunaši. Baš zato ih narod neće, a mi ćemo im odgovoriti ne samo u skladu sa zakonom već u skladu s demokratskim normama, poštujući sva njihova prava i naravno opet pobijediti", istaknuo je srpski predsjednik u svojoj poruci. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene