Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Monstruozna tendencija"

"Ne želimo degeneraciju nacije, ova odluka štiti naše građane i djecu": Ruska Duma donijela novi zakon i popljuvala Amerikance

Duma
Duma Foto: DMITRY ASTAKHOV / SPUTNIK / AFP
Ruska državna Duma službeno je usvojila Zakon o zabrani promjene spola.

"Ova je odluka koja štiti naše građane i djecu. Zamislite, u SAD-u je broj operacija promjene spola u posljednjih deset godina porastao 50 puta. Monstruozna tendencija!" rekao je predsjednik Dume Vjačeslav Volodin.

"To je put koji vodi degeneraciji nacije. Za nas je to neprihvatljivo", poručio je.

Zakon predlaže poništenje braka ako je jedan od supružnika promijenio spol. Također je predviđeno da ako postoji potvrda da je došlo do promjene spola, tada će osobi biti zabranjeno posvajanje djece.

Pročitajte i ovo Vrućine - 22 Kako nas vide "Ako putujete u Hrvatsku...": Njemačka vlada objavila važno upozorenje svojim građanima

To se ne odnosi na osobe koje su promijenile spol prije dana stupanja na snagu Zakona o zabrani promjene spola. Duma je zabranila i korištenje medicinskih preparata pomoću kojih se mijenja spol, piše RIA Novosti.

Pročitajte i ovo Most Ambassador u Detroitu ČUDESNO! Čovjek preživio pad s 45 metara, od udarca mu rastrgana odjeća: "Čizme su još bile na njemu"

Zastupnica Dume Tamara Frolova poručila je da je to važan i neosporan zakon za Rusiju, gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti i institucija braka odlučujuće u jačanju suvereniteta zemlje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šokantno istraživanje Britanci prisiljeni sami sebi vaditi zube kliještima: "Ovo je potpuno neprihvatljivo u 21. stoljeću"

"Na zdravim obiteljima, na zdravom odgoju djece treba graditi budućnost zemlje, a ne na europskim igrama demokracije koja je odavno prerasla u opću degradaciju", istaknula je Frolova.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene