Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kerum najavio tužbu

Ostojić: Da je Kerum Indijanac zvao bi se 'Bijeli prah'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu teške riječi, a udara se i ispod pojasa. Ostojić je javno optužio Keruma da mu je mio bijeli prah, na što je kontroverzni poduzetnik odgovorio najavom tužbe za klevetu. Tužit će ga za milijun kuna. Ako dobije dat će cijeli iznos u dobrotvorne svrhe.

Nastao je i pravi rat za koncerte, mjesto i izvođače - tko će večeras koga nadglasati. Vrijeme curi, izbori su pred vratima. Točno u podne obračun kod svetoga Duje - protivnike je na sučeljavanje pozvao aktualni gradonačelnik Kuret. Nedolazak Keruma, Ostojić i Kuret iskoristili su za napad. 'Ne znam priprema li se za eurosong ili nešto, ili je možda problem što se nije uspio probuditi ujutro', rekao je Ivan Kuret, gradonačelnik Splita. 'Kao što se bojao ovog sučeljavanja tako se gospodin Kerum odbio testirati na drogu. Da je bio Indijanac, odnosno da je Indijanac zvao bi se Bijeli prah', rekao je Ranko Ostojić, kandidat za gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

>> Većina Splićana podržava Keruma

Nakon udaraca na Keruma, krenuli su jedan na drugog. U žaru borbe, posebno su isticali svoju neovisnost od stranaka. Bilo je u publici i Kerumovih simpatizera, koji su vjerovali da postoji dobar razlog za nedolazak njihova kandidata. Da je bolest u pitanju potvrdio je telefonski i sam Kerum, zato je i nama, kaže, dao izjavu samo preko telefona. Oštro je reagirao na izjavu Ranka Ostojića, te je najavio tužbu.

>> Splitski đir: Što se skriva iza Keruma?

'Ostojić je jako prljav i zao čovjek. Ja u životu niti sam pušio niti sam ikada probao drogu i ja sam spreman na javno testiranje. Ja se užasavam na sve pomisli vezano za drogu. A ova njegova izjava govori sve o njemu. Ja sam prvi na sučeljavanju, kad je bio Bago tu', rekao je Kerum u telefonskoj izjavi. Vidjet ćemo hoće li gospodin Kerum unatoč bolesti ipak uspjeti pjevati večeras uz Mišu, Hrnića i Jolu. Njegov veliki koncert održat će se na Prokurativama, jer kaže, gradonačelnik mu nije dao Rivu.

Riva i Pjaca večeras u rezervirane za HDZ-ov program, gdje dolazi i sam premijer. A sve će ih zabavljati Grdović. Sutra će na Rivi Severina pjevati Ostojiću. Splićane svakako čeka večer puna pjesme i obećanja. Pitanje je samo tko će koga nadglasati, jer veliki koncerti bit će u isto vrijeme, međusobno udaljeni tek stotinjak metara

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene