Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomagao DVD-u Karlovac

Nije se uspio oporaviti: Uginuo je Rex, potražni pas kojeg su pretukli provalnici

Rex (Foto: Facebook/DVD Karlovac) - 1
Rex (Foto: Facebook/DVD Karlovac) - 1 Facebook/DVD Karlovac
Aktualno Galerija Rex (Foto: Facebook/DVD Karlovac) - 1 Rex (Foto: Facebook/DVD Karlovac) - 1 Foto: Facebook/DVD Karlovac Potrazni pas Rex K9 tima DVD Karlovac (Foto: Facebook/DVD Karlovac) Potrazni pas Rex K9 tima DVD Karlovac (Foto: Facebook/DVD Karlovac) Foto: Facebook/DVD Karlovac +0 Potrazni pas Rex K9 tima DVD Karlovac (Foto: Facebook/DVD Karlovac) Galerija 1/3 >>
Uginuo je pas Rex koji pomaže karlovačkim vatrogascima, a kojeg su, kako se pretpostavlja, provalnici brutalno pretukli.

Kako je na Facebooku objavio karlovački vatrogasac Dejan Ranitović, unatoč dobrim prognozama, potražni pas Rex uginuo je nakon moždanog udara. ''Imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci'', napisao je Ranitović,

Pročitajte i ovo Rex (Foto: Facebook/DVD Karlovac) - 1 Drži se, Rex! Pas kojeg su brutalno pretukli provalnici pomalo se oporavlja: "Sam je ustao i napravio nekoliko koraka"

Proteklog je tjedna Dobrovoljno vatrogasno društvo Karlovac objavilo kako su njihovog potražnog psa Rexa pajserom ozijedili provalnici koje je pokušao zaustaviti u krađi. Nakon napada, Rexove prognoze bile su dobre. Rexov vlasnik Dejan, koji je pazio na njegove ozljede, rekao nam je prije nekoliko dana je Rex bolje. Dejan je u subotu navečer bio na poslu kad je Rex ozlijeđen. Njegova supruga pustila je Rexa na dvorište jer je mislila da pas mora obaviti nuždu, no brzo ga je našla bez svijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene