Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Franko Vidović

Razotkrivanje političke "endemske vrste": Otkrio jesu li u barci zabranjeni razgovori o politici

Aktualno Galerija Razotkrivanje: Franko Vidović - 1 Razotkrivanje: Franko Vidović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Franko Vidović - 2 Razotkrivanje: Franko Vidović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Fran Vidović - 3 Razotkrivanje: Fran Vidović - 3 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Franko Vidović - 4 Razotkrivanje: Franko Vidović - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Razotkrivanje: Franko Vidović - 5 Galerija 1/8 >>
Čime, umjesto kavom, započinje dan, kakav je ribolovac, ali i je li mu teško pao raskol u SDP-u – sve je to reporterki Barbari Štrbac u rubrici "Razotkrivanje" otkrio saborski zastupnik Socijaldemokrata Franko Vidović.

Franko Vidović je u rubrici "Razotkrivanje" reporterki Dnevnika Nove TV Barbar Štrbac između ostalog otkrio koje su šibenske vječne teme, čime započinje dan i kakav je ribolovac. Osim toga joj je rekao i jesu li u barci zabranjeni razgovori u politici te kako se pomirio s odlaskom iz SDP-a.

"U prvi mi je momenat palo teško, ali sadašnji SDP nije stranka koju smo svi zajedno gradili. Ja nigdje po pitanju svojih stajališta nisam otišao", rekao je saborski zastupnik Socijaldemokrata.

Pročitajte i ovo Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 7 Razotkrivanje Svirao gitaru u Saboru, recitirao Shakespearea nasred Trga: "Političari se ne bi trebali bojati onih koji nas biraju"

Pročitajte i ovo Razotkrivanje: Ivan Malenica - 4 Razotkrivanje Ministar Malenica o pršutu i "Vjetru s Dinare", a otkrio i ima li neplaćenih kazni te pije li na Visovcu rakiju

Štrbac je istaknula da je on, kao branitelj koji nije desničar, u političkom životu "endemska vrsta" te ga je pitala mislili li da HDZ ima monopol na pitanja branitelja.

"Imate puno ljudi s drugačijim svjetonazorima i ne bih rekao da HDZ ima monopol nad braniteljima. HDZ najčešće ima monopol nad vodstvima njihovih udruga. Mi smo se svi borili za domovinu, za Hrvatsku. Nisam se borio ni za jednu stranku", odgovorio joj je.

Više o Vidoviću i njegovom razgovoru s reporterkom Dnevnika Nove TV možete pogledati u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene