Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrivanje

Ministar Malenica o pršutu i "Vjetru s Dinare", a otkrio i ima li neplaćenih kazni te pije li na Visovcu rakiju

Aktualno Galerija Razotkrivanje: Ivan Malenica - 4 Razotkrivanje: Ivan Malenica - 4 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Ivan Malenica - 6 Razotkrivanje: Ivan Malenica - 6 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Ivan Malenica - 5 Razotkrivanje: Ivan Malenica - 5 Foto: DNEVNIK.hr Razotkrivanje: Ivan Malenica - 7 Razotkrivanje: Ivan Malenica - 7 Foto: DNEVNIK.hr +2 Razotkrivanje: Ivan Malenica - 3 Galerija 1/7 >>
Reže li pršut na tanko kao pravi Miljevčanin ili bolje priprema tradicionalnu peku? Planira li u balotama izazvati ministra Butkovića da se vidi kome ide bolje, Dalmatincima ili Primorcima? U Razotkrivanju je sve otkrio ministar Ivan Malenica.

Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica svoju oazu mira pronalazi u Miljevcima. Iako je u njoj, nažalost, vrlo rijetko, izdvojio je vrijeme da je pokaže reporterki Dnevnika Nove TV Sabini Tandari Knezović. Tamo se pak ne može zaobići ni slavni pršut.

"Moramo se pohvaliti tim pršutom koji svatko voli", ponosno je rekao ministar pa pokazao svoje rezačke vještine.

A u rodni kraj njegova oca vraćaju se mladi. "Bave se turizmom, ima ovaj kraj perspektivu enogastrološku."

Osim toga, iz Brištana dolaze i neki slavni hrvatski sportaši, ali Malenica se drži rekreativnog nogometa i - balota. "Mogao bih pozvati ministra Butkovića, pa da vidimo je li bolja Primorsko-goranska ili Šibensko-kninska županija."

Malenica je tada ekipu Nove TV pozvao na još jedno važno mjesto u svom životu - samostan Visovac. "Vjera mi puno znači u životu i pokušavam je prenijeti na svoju djecu", ispričao je.

Sa svojom suprugom je još iz njezinih fakultetskih dana, otkrio je ipak da nije bila njegova studentica. "Bila je studentica u vrijeme kada sam ja bio asistent, ali nisam ja njoj bio profesor."

U slobodno vrijeme nema vremena za čitanje, a od glazbe sluša klapske pjesme, neke strane bendove i... "A 'Vjetre s Dinare', to je tu naš domaći glazbenik."

Što se tiče budućnosti, hoće li biti ministar, ne odlučuje on, već premijer. Ako do toga dođe - u odluci će mu pomoći supruga, a samome mu je želja vratiti se jednom akademskoj zajednici.

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene