Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Ivošević dobio šakom u glavu, završio u bolnici: "Odgojen sam da uvijek zaštitim slabije od sebe"

Nepoznati muškarac udario je šakom splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića, koji je zadobio lakše ozljede glave.

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević doživio je u subotu, 3. rujna, neugodnu situaciju, a sve je završilo tako da je morao kazneno prijaviti nepoznatu osobu zbog prijetnje. Policiji je prijavio susjeda koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom.

Ivošević je zaradio lakše ozljede glave te je zatražio pomoć u KBC-u Split, a o svemu se oglasio i na svojem profilu na Facebooku. Tvrdi da je svemu kumovalo obiteljsko nasilje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u Splitu Vlasnik turističke agencije prijetio Ivoševiću, uključila se i policija: "Grad se neće povlačiti"

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević, izabrani zamjenik gradonačelnika Splita Dan nakon izbora Ivošević pojasnio tko u Splitu mora strahovati za posao: "Činjenica je da su se za neke stranačke kadrove izmišljala radna mjesta"

"Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam 'prestani se derat' nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana", stoji u Ivoševićevoj objavi.


 

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je riječ o 24-godišnjaku kojega policija još uvijek nije pronašla

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se traga za osobom koja se dovodi u vezu s napadom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene