Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOROR U SUSJEDSTVU

Oglasila se policija o strašnom činu: Mladić napao djevojku sjekirom i nožem, odrezao joj palac i unakazio lice

Nasilje, Ilustracija
Nasilje, Ilustracija Foto: Getty Images
U gradskom parku u Mariboru pronađena je teško ozlijeđena 20-godišnjakinja. Istražitelji sumnjaju da ju je sjekirom i nožem nakon svađe unakazio muškarac, koji je potom pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Teško ozlijeđena 20-godišnjakinja pronađena je krvava u gradskom parku u Mariboru u nedjelju. Istražitelji sumnjaju da se s djevojkom posvađao 22-godišnjak koji ju je potom navodno fizički maltretirao, napao je sjekirom i nožem te joj odrezao palac i unakazio joj lice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pucnjava na cesti Krvavi obračun u Sloveniji: Mladić ubio 22-godišnjaka i ranio još troje ljudi

Pročitajte i ovo Press policije ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Policija o nasmrt pretučenom zaštitaru: "Pozivamo počinitelje da se sami jave policiji"

Navodno ju je usto i porezao po uhu te nekoliko puta ubo nožem u trbuh. Dvadesetogodišnjakinja je prevezena u mariborski Sveučilišni klinički centar i u životnoj je opasnosti, piše 24ur

Policija je ubrzo ušla u trag muškarcu. Naime, on je najprije pobjegao s mjesta događaja, a kasnije se vratio po ruksak koji je zaboravio u parku, gdje je potom i uhićen. Policiji je priznao što je učinio.

Oglasila se i policija

O cijelom se slučaju oglasila i mariborska policija. Poručili su kako je osumnjičeni 22-godišnjak, najvjerojatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnju djevojku i nanio joj teške ozljede.

"Policija je obavljala svoje zadaće u okviru redovnog posla i naišla je na žrtvu. Nije bilo dojava o mogućim svjedocima", rekao je Matej Harb, policijski inspektor OKC-a Policijske uprave Maribor.

Policija je unesrećenoj pružila prvu pomoć na licu mjesta, a zatim su je hitnom odvezli u bolnicu u Maribor gdje se bori za život. Ranije uhićenom 22-godišnjaku određen je pritvor od 48 sati

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene