Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slušanje na vlastitu odgovornost

"HDZ i Bane kradu na sve strane": Pogledajte kako se SDP sprda s ministrom na TikToku

Mario Banožić
Mario Banožić Foto: Robert Fajt/Cropix
SDP je na TikToku podijelio video iz popularnog dječjeg animiranog filma Bob graditelj kojim se narugao HDZ-ovu ministru obrane Mariju Banožiću.

Mario Banožić, ministar obrane, i dalje je na meti kritika zbog odobrene prijave za APN-ovu subvenciju za izgradnju obiteljske kuće u Vinkovcima.

Tako je Banožićev potez opjevan i u pokušaju parodije s pjesmicom iz popularnog dječjeg animiranog filma Bob graditelj. Prilično iritantan glas izruguje se Banožićevu potezu u nekoliko stihova u pjesmuljku koji je za ovu prigodu preimenovan u Bane graditelj. Video je podijelio SDP na svom TikToku. 

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Slučaj Marija Banožića Komentar Hrvoja Krešića: "Nije tajna da Banožića na životu već neko vrijeme drži predsjednik Milanović"

Ministar isprva nije htio otkriti je li se prijavio za subvenciju APN-a, čak ni nakon što ga je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov to nekoliko puta izravno pitala. Kako je tada izbjegavao odgovor, možete pogledati OVDJE

 

@sdphrvatske Bane graditelj! #politikahr #hrvatska #fy #fyp #foryoupage #trending #viral #funny #song #music #balkan #sabor #vlada #banegraditelj #voiceeffects ♬ original sound - Socijaldemokratska partija-SDP

 

Nakon što je i službeno potvrđeno da je Banožić kredit zatražio te da mu je već odobren, odlučio se pozvati na svoje građansko pravo.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Hoće li biti i postupka? Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo predmet o dodjeli subvencioniranog kredita Mariju Banožiću

Najavio je, međutim, da to svoje pravo "neće konzumirati" ako se ispostavi da zbog njegove prijave netko drugi nije mogao dobiti subvencionirani kredit. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene