Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

vratimo palčiće u petrovu

Sjajan uspjeh akcije za obnovu bolnice u Petrovoj, Ante i njegova sestra oduševljeni: "Mi ovo uopće nismo očekivali"

Palac gore za Palčiće - 4
Palac gore za Palčiće - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Palac gore za Palčiće - 3 Palac gore za Palčiće - 3 Foto: DNEVNIK.hr Palac gore za Palčiće - 4 Palac gore za Palčiće - 4 Foto: DNEVNIK.hr Palac gore za Palčiće - 2 Palac gore za Palčiće - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Palac gore za Palčiće - 1 Galerija 1/4 >>
Sjajan uspjeh akcije "Vratimo palčiće u Petrovu", kojoj je cilj obnova Petrove bolnice stradale u potresu i nabava opreme za prerano rođenu djecu - palčiće.

Od potrebnih 4 milijuna kuna, kroz Facebook aukciju dresova i šalova te kroz razne donacije već je prikupljeno gotovo milijun i pol.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pogledajte video ''I mi bi da možemo'': HGSS snimio pjesmu za akciju ''Vratimo Palčiće u Petrovu'' Palac gore za Palčiće - 2 Vratimo Palčiće u Petrovu Liječnici objasnili zašto je važna akcija za palčiće: "Oni čuju i osjete, imaju svoje JA, a najviše od svega mrze ubode"

Najviše reakcija izazvala je objava oca dječaka Ante s Downovim sindromom, koji je na aukciju odlučio staviti loptu s potpisom Rayana Giggsa, legende Manchester Uniteda.

Lopta je prikupila nevjerojatne 122.000 kuna i ostat će u Antinom vlasništvu. Redakciji Vijesti Nove TV javili su se Ante i njegova sestra Lucija.

"Mi ovo uopće nismo očekivali i jako smo oduševljeni i zahvalni što je Ante pomogao da prikupimo ovoliko novaca za male palčiće, ali nije samo on u tome pomogao nego i cijeli naš narod", kazali su Ante i Lucija Perković.

Uplate donacija primaju se na račun za posebne namjene i donacije HR3324070001500333088, svrha uplate: VRATIMO PALČIĆE U PETROVU.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene