Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte video

''I mi bi da možemo'': HGSS snimio pjesmu za akciju ''Vratimo Palčiće u Petrovu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS se uključio u akciju ''Vratimo Palčiće u Petrovu'', u kojoj se skuplja novac za kupnju inkubatora, respiratora, monitora i reanimacijskih stolića.

HGSS je odlučio dati svoj doprinos akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu" te je napisao tekst, uglazbio i aranžirao pjesmu "I mi bi da možemo".

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi HGSS u akciji Hitno prebačen u bolnicu FOTO Dramatična noć na Biševu: Muškarac pao u uvali te zadobio opasne posjekotine, pogledajte što je osmero heroja moralo napraviti da ga spasi

''Svi možemo pomoći donacijama da se naši dragi heroji palčići što prije vrate u Petrovu'', poručili su.

U potresu jačine 5,5 po Richteru koji je u rano nedjeljno jutro 22. ožujka pogodio Zagreb nastradalo je i rodilište u Petrovoj. ''Odjel neonatologije je razrušen i više nije siguran za korištenje, dio opreme je uništen, a taj odjel bio je dom naših Palčića i sigurno mjesto gdje se uz svu medicinsku i ljudsku pomoć za život bore ovi najmanji od svih hrabrih ljudi'', podsjećaju u HGSS-u.

Uplate donacija za hitno opremanje novog odjela Palčići primaju se na račun za posebne namjene i donacije: HR3324070001500333088, svrha uplate VRATIMO PALČIĆE U PETROVU.

U akciji je dosad prikupljeno gotovo 3,2 milijuna kuna, a potrebno je još nešto više od milijun kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene