Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HGSS se uključio u akciju ''Vratimo Palčiće u Petrovu'', u kojoj se skuplja novac za kupnju inkubatora, respiratora, monitora i reanimacijskih stolića.


HGSS je odlučio dati svoj doprinos akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu" te je napisao tekst, uglazbio i aranžirao pjesmu "I mi bi da možemo".

Vezani članci Nikola Želimorski Pokradeni HGSS-ovac objasnio zašto je važno da mu se oprema vrati u cijelosti. Ima i poruku za lopova Ukradena oprema HGSS-a FOTO Opljačkao HGSS-ovce: Policija pronašla besramnog lopova i vratila opremu

''Svi možemo pomoći donacijama da se naši dragi heroji palčići što prije vrate u Petrovu'', poručili su.

U potresu jačine 5,5 po Richteru koji je u rano nedjeljno jutro 22. ožujka pogodio Zagreb nastradalo je i rodilište u Petrovoj. ''Odjel neonatologije je razrušen i više nije siguran za korištenje, dio opreme je uništen, a taj odjel bio je dom naših Palčića i sigurno mjesto gdje se uz svu medicinsku i ljudsku pomoć za život bore ovi najmanji od svih hrabrih ljudi'', podsjećaju u HGSS-u.

Uplate donacija za hitno opremanje novog odjela Palčići primaju se na račun za posebne namjene i donacije: HR3324070001500333088, svrha uplate VRATIMO PALČIĆE U PETROVU.

U akciji je dosad prikupljeno gotovo 3,2 milijuna kuna, a potrebno je još nešto više od milijun kuna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju