HGSS se pjesmom uključio u akciju \'\'Vratimo Palčiće u Petrovu\'\'
HGSS se pjesmom uključio u akciju \'\'Vratimo Palčiće u Petrovu\'\' Foto: screenshot You tube/HGSS

HGSS se uključio u akciju ''Vratimo Palčiće u Petrovu'', u kojoj se skuplja novac za kupnju inkubatora, respiratora, monitora i reanimacijskih stolića.


HGSS je odlučio dati svoj doprinos akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu" te je napisao tekst, uglazbio i aranžirao pjesmu "I mi bi da možemo".

Vezani članci Petrova bolnica - 2 Nakon Bad Blue Boysa, u akciju se uključili i umjetnici: Pokrenuta tombola za obnovu Petrove Roditelji prvi put vidjeli svoga Palčića - 1 Iskustvo koje će pamtiti cijeli život: Pogledajte dirljivi trenutak kad su roditelji prvi put ugledali svoje Palčiće iz Petrove

''Svi možemo pomoći donacijama da se naši dragi heroji palčići što prije vrate u Petrovu'', poručili su.

U potresu jačine 5,5 po Richteru koji je u rano nedjeljno jutro 22. ožujka pogodio Zagreb nastradalo je i rodilište u Petrovoj. ''Odjel neonatologije je razrušen i više nije siguran za korištenje, dio opreme je uništen, a taj odjel bio je dom naših Palčića i sigurno mjesto gdje se uz svu medicinsku i ljudsku pomoć za život bore ovi najmanji od svih hrabrih ljudi'', podsjećaju u HGSS-u.

Uplate donacija za hitno opremanje novog odjela Palčići primaju se na račun za posebne namjene i donacije: HR3324070001500333088, svrha uplate VRATIMO PALČIĆE U PETROVU.

U akciji je dosad prikupljeno gotovo 3,2 milijuna kuna, a potrebno je još nešto više od milijun kuna.