Obavijesti Video Pretražite Navigacija

CARNet pokrenuo portal za škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet, u suradnji s Ministarstvom znanosti, prosvjete i športa, pokrenula je Portal za škole koji će svojim sadržajem nastojati pomoći nastavnicima, učenicima, njihovim roditeljima i svima koje zanima primjena suvremenih tehnologija u nastavi, priopćeno je danas iz CARNeta.

Portal je objavljen na adresi http://www.skole.hr i na njemu se već sada mogu pronaći brojni poučni i korisni podaci, a sustavno se prikupljaju i objavljuju i digitalni obrazovni materijali koje pripremaju stručni suradnici te sami nastavnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoka cijena Nastavnici na nogama! Ako prođe novi zakon, plaćat će kazne zbog ocjena: "Daj pet postat će svakodnevnica" Ilustracija Zakonske izmjene Medvjeđa usluga: Roditelji će školama moći još lakše lagati za svoju djecu?

Putem Portala moguće je pristupiti i uslugama koje CARNet nudi školama te pronaći brojne korisne obavijesti o tim uslugama.

Kako je sadržaj Portala za škole namijenjen cijeloj hrvatskoj
obrazovnoj zajednici, CARNet poziva sve nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola da ga redovito posjećuju te da svojim prijedlozima, komentarima i sadržajima obogate to virtualno okupljalište na kojem se izmjenjuje znanje i potiče suradnja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene