Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li znali?

Disanjem izbacujete i više nego što mislite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz pluća ne izbacujemo samo ugljični dioksid, već je identificirano čak 250 vrsta otpadnih tvari koje je moguće izbaciti iz tijela putem disanja.

Tehnike disanja koje provodi Udruga Umijeće življenja mogu blagotvorno utjecati na naše fizičko i psihičko zdravlje. Naime, učinkovitim i jednostavnim tehnikama disanja možemo povećati kapacitet pluća i time efikasnije ukloniti štetne tvari iz organizma.

Pročitajte i ovo Njemačka kancelarka Angela Merkel ostajala je bez daha dok je davala izjavu (Screenshot: AP) ''Žurila se na ručak' Merkel bila bez daha dok je davala izjavu, glasnogovornik kaže da je to zato što se brzo penjala po stubama Ugljični dioksid (Foto: Guliver/Thinkstock) Ponovno snažno raste Emisija CO2 u naglom porastu: ''Kriva je Kina''

Ujedno organizam možemo opskrbiti većom količinom energije potrebne za jačanje imunološkog sustava, efikasnije podnošenje stresnih situacija, bolje pamćenje, povećano samopouzdanje i bolje socijalno funkcioniranje.

Tri male pogreške koje nam skraćuju život

Pluća su zajedno sa probavnim traktom i kožom, jedan od glavnih putova eliminacije nečistoća iz organizma. Čest je slučaj kod velikog broja ljudi, da dišu plitko, ne koristeći puni plućni kapacitet zbog čega eliminacija toksina putem daha može bi otežana.

Ukoliko želite saznati više o važnosti disanja i o tome kako se disanjem može poboljšati kvaliteta života, dođite na ove zanimljive radionice i  predavanja koje su potpuno BESPLATNE. Ove poduke o disanju održavaju se u prostoru Umijeća življenja, na adresi Jure Kaštelana 19.

SUBOTA

13–14.30 Disanjem do bolje kvalitete života – predavanje 
15–16.30 Dah Voda Zvuk – mini seminar tehnika
17–18.30 Health and Happiness radionica
19–20.30 Yoga i Yoga Nidra 

NEDJELJA

13–14.30 Meditacija 
15 –16.30 Dah Voda Zvuk – mini seminar tehnika disanja 
17– 8.30 Uvodno predavanje Umijeće življenja Program sreće

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene