Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak nepažnje

Ode 2,4 milijuna kuna u sekundi: Zamijenio je kočnicu za gas i slupao Ferrari

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijer u koju je nesretnik sjeo pokreće V12 motor i do stotinu kilometara na sat stiže za samo 3.35 sekundi.

Roberto Cinti, 38-godišnji Talijan kojemu je zadaća bila vratiti iz garaže Ferrari 599 GTO nizozemskih registarskih oznaka njegovim vlasnicima u samo par stotina metara udaljeni hotel u Rimu, završio je u ponedjeljak u bolnici jer je umjesto kočnice pritisnuo gas i 'odletio' u izlog jedne od trgovina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Na njegovu sreću, u bolnici su ga morali prebaciti isključivo zbog šoka, a hoće li se i koliko šokirati kada krenu odštetni zahtjevi tek će doznati.

Naime, 'zvijer' u koju je sjeo je bila vrijedna 319,495 eura (oko 2,4 milijuna kuna), a sasvim je izvjesno da će financijsku zadovoljštinu potražiti i vlasnici trgovine. 

Ferrari Gran Turismo Omologata pokreće V12 motor, do 100 km/h stiže za samo 3.35 sekundi, a maksimalna brzina mu je 335 km/h.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene