Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svaki dan na scenu stupi neki novi izum. Oni su ponekad bizarni, ponekad nevjerojatni, no uvijek su kreativni. Takav je i 'Bugasalt'.


Ako i vas živciraju insekti koji vam se motaju po stanu, a ne želite koristiti pesticide pretrpane različitim otrovima 'Bugasalt' bi moglo biti pravo otkriće za vas.

>> Biste li vi šamarali ovu 'guzu'?

Vezani članci Hvala lijepo, mi ćemo se držati ovdašnje bakine kuhinje (FOTO: YouTube/Screenshot) Bube su u glavi, i to doslovno: Biste li imali hrabrosti strpati u usta što je ova Kineskinja? Slika nije dostupna 'ŽIVI POJEDENI' Novu dočekali u bolnici zbog gadosti koje je krio njihov hotelski krevet

Nevjerojatna, a opet kreativna inovacija zapravo je plastična puška koja ispaljuje običnu kuhinjsku sol i prilično je učinkovita. Puška ispaljuje neobično malu količinu soli koja pod pritiskom pogađa muhu ili bilo kojeg drugog dosadnog insekta. Što je najbolje, za sobom ostavlja samo trag soli bez ikakvih otrova tipičnih za sve ostale preparate koji se danas koriste protiv insekata.

U ovom videu možete pogledati na kojem principu 'Bugasalt' točno radi, ali i kako je izumitelj došao na ideju o ovoj puški.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.