Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav izum...

Vodite rat s dosadnim insektima? Pogledajte ovo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki dan na scenu stupi neki novi izum. Oni su ponekad bizarni, ponekad nevjerojatni, no uvijek su kreativni. Takav je i 'Bugasalt'.

Ako i vas živciraju insekti koji vam se motaju po stanu, a ne želite koristiti pesticide pretrpane različitim otrovima 'Bugasalt' bi moglo biti pravo otkriće za vas.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Slika nije dostupna Zrikavci u akciji VIDEO Možete li dokučiti o čemu se ovdje radi?

>> Biste li vi šamarali ovu 'guzu'?

Nevjerojatna, a opet kreativna inovacija zapravo je plastična puška koja ispaljuje običnu kuhinjsku sol i prilično je učinkovita. Puška ispaljuje neobično malu količinu soli koja pod pritiskom pogađa muhu ili bilo kojeg drugog dosadnog insekta. Što je najbolje, za sobom ostavlja samo trag soli bez ikakvih otrova tipičnih za sve ostale preparate koji se danas koriste protiv insekata.

U ovom videu možete pogledati na kojem principu 'Bugasalt' točno radi, ali i kako je izumitelj došao na ideju o ovoj puški.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene